TUI Nederland

TUI Nederland is marktleider in de Nederlandse reisbranche. Zij bieden vakanties aan via hun reismerken TUI, Holland International, Kras, Wedding Unlimited en Extravacanza. TUI is daarnaast ook de naamgever van hun eigen luchtvaartmaatschappij, TUIfly.

Touroperators, Zakenreizen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

3 jaar geleden

TUI opent tweede TIME TO SMILE in Turkije

TUI opent volgende zomer een nieuwe TIME TO SMILE-hotel in Turkije. Op 28 april 2020 zal Mavi in Bodrum - Gümbet haar deuren openen. Samen met de vorige week aangekondigde opening van Time to Smile Saint Nicholas op Corfu breidt TUI Nederland hiermee dit succesvolle concept verder uit.

Het TIME TO SMILE Mavi is rustig gelegen, maar op loopafstand van het centrum van Gümbet én het strand. Het complex is grondig gerenoveerd en telt 48 appartementen en studio’s, allemaal gestyled en met alle ingrediënten die het concept zo succesvol maken. Uniek aan het concept is dat aan alles is gedacht dat de Nederlandse vakantieganger belangrijk vindt. Met een luxe inloopdouche, goede Wifi, comfortabele extra lange bedden en een moderne, volledig uitgeruste keuken. Maar ook de details kloppen; zoals de plaats van lichtknopjes en bedlampjes en voldoende stopcontacten.

Touroperators, Accommodaties, Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn