TUI Nederland

TUI Nederland is marktleider in de Nederlandse reisbranche. Zij bieden vakanties aan via hun reismerken TUI, Holland International, Kras, Wedding Unlimited en Extravacanza. TUI is daarnaast ook de naamgever van hun eigen luchtvaartmaatschappij, TUIfly.

Touroperators, Zakenreizen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Laatste toevoegingen:

Curaçao verlossen van plastic afval

TUI Care Foundation
Het verwerken van plastic en aluminium-afval tot nieuwe producten. Dat is het doel van een nieuw initiatief van de TUI Care Foundation op Curaçao. Er is haast geboden, want de stortplaats heeft zijn grenzen bereikt. Op het Caribische eiland wordt meer plastic afval geproduceerd dan(...)
Lees verder

TUI fly NL vanaf juli twee keer per week naar Jamaica

Jamaica is vanaf begin juli twee keer per week bereikbaar vanaf Amsterdam. TUI FLY vliegt op maandag en vrijdag van Amsterdam naar Montego Bay, met een tussenstop op de heen- of terugreis. Begin april 2022 werd gestart met de eerste wekelijkse vlucht naar Montego Bay. Vanaf deze week is er een(...)
Lees verder

TUI fly verplaatst deel vluchten naar Rotterdam en Luik

TUI verplaatst komende zomer een deel van zijn vluchten met TUI fly van Schiphol naar regionale luchthavens. TUI wijkt uit naar de luchthavens Rotterdam The Hague Airport en Luik Airport en verplaatst wekelijks diverse vluchten naar beide luchthavens. ´Er is, naast het dichtbij(...)
Lees verder

TUI annuleert geen vluchten van TUI fly

TUI gaat géén vluchten van TUI fly annuleren als gevolg van de chaos op Schiphol. Iedereen die al geboekt heeft, kan op vakantie. Dat meldde TUI donderdag in een verklaring. Veruit het merendeel van de vliegvakanties zal deze zomer nog steeds vanuit Amsterdam vertrekken (binnen de(...)
Lees verder

TUI zet SnowWorld in om wintersporters extra voor te bereiden

Om Nederlandse wintersporters optimaal voor te bereiden op hun wintersportvakantie, is TUI nadrukkelijk zichtbaar op de kleding van ski- en snowboardleraren en op de nieuwe panoramadoeken van SnowWorld Landgraaf. Martijn van der Ploeg, Head of Overland & Wintersport: ‘De samenwerking met(...)
Lees verder