TravBusiness

Alles voor de zakelijk reisagent

Met diverse zakenreisbureaus, 'reguliere' reisbureaus die tevens zakenreizen boeken en (directie-)secretaresses en assistentes in Nederland, is de zakenreismarkt een leuke, interessante en gevarieerde branche. Om ook aan jouw informatie behoefte te voldoen, is deze TravBusiness Ecademy opgesteld. Laat je inspireren!

Zakenreizen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

3 jaar geleden
09 sep

Business Traveller & MICE Fair

Op 9 september vindt voor de 14e keer de Business Traveller & MICE Fair plaats in het nieuwe Corendon Village Hotel Amsterdam. Aanmelden kan nu al.

Dé one stop shop voor iedere zakelijke reisprofessional. Informatie inspiratie en netwerken. Voor de laatste businessclass stoel, de mooiste bestemmingen, incentivekansen, hotelupdates en wat al niet meer. Het zakelijke reisaanbod komt samen in het gloednieuwe Corendon Village Hotel. Afgesloten met de inmiddels bekende netwerkborrel en tombola!

Registreren

Wat kunt u verwachten?

MICE professionals, de zakenindustrie en corporate bezoekers laten zich informeren en inspireren door het aanbod van bestemmingen, conventionbureaus, luchtvaartmaatschappijen, luchthavens, hotels, congres-/vergaderlocaties, evenementenbureaus, autoverhuur en hun loyaliteitsprogramma's. Een unieke mix van aanbieders onder één dak.

Naast een beurvloer laten interessante sprekers uit de MICE- en business travel industrie hun licht schijnen over actualiteiten en trends. Aan het eind van de dag worden de prestigieuze Business Traveller en MICE Awards uitgereikt aan verschillende categorieën. Zorg ervoor dat uw favoriet wint en breng hier uw stem uit. De dag wordt afgesloten met de bekende netwerkborrel.

Programma

13.30 - 14.00 uur     Ontvangst
14.00 - 14.05 uur     Welkomstwoord
14.05 - 14.25 uur     Egencia, naam volgt nog
14.25 - 14.45 uur     Serdar Gozubuyuk, Eigenaar TravelDocs en scheidsrechter
14.45 - 15.05 uur     Mariska Kesteloo, founder Word of MICE
15.05 - 15.25 uur     Paneldiscussie met o.a. BCD Travel, Word of MICE en GI Travel
15.25 - 18.30 uur     Start Beursvloer Meet the World 
18.30 - 19.00 uur     Uitreiking MICE en Business Travel Awards 2019
19.00 - 20.30 uur     Netwerkborrel

Waar

Corendon Village Hotel
Schipholweg 275
1171 PK Badhoevedorp

Onze bezoekers:

Zakelijke reisagenten, mice-professionals, corporate planners, Meeting planners, Travel Managers, Groups & Incentive afdelingen van Touroperators, overige vertegenwoordigers van professionele organisaties en adviesbureaus op het gebied van incentives, congressen en evenementen, zakelijk reizen en leden van diverse brancheorganisaties!

Kortom:

Schrijf u nu snel en kosteloos in voor de BTMF2019*. Een middag van uw tijd in ruil voor uitgelezen zakelijke kansen, een kennismaking met vele mooie partijen waar u straks business mee kan doen. Inspiratie, nieuwe ideeën, educatie en volop kansen. Mis het niet! We zien u graag op 9 september 2019 in Corendon Village Hotel - Badhoevedorp!

Registreren

* Toegang tot dit evenement is gratis. Bij annulering ná 5 september of afwezigheid zonder afmelding, zijn wij genoodzaakt €25,- (excl. BTW) in rekening te brengen. Bezoekers wordt verplicht minimaal 3 afspraken te maken met de exposanten van de Business Traveller & MICE Fair.

Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn