Sandos Hotels&Resorts

Onvergetelijke vakanties

Sandos Hotels & Resorts biedt negen heerlijke all-inclusive resorts, waarvan vier in Mexico en vijf in Spanje. De hotelketen staat voor differentiatie, innovatie en duurzaamheid. Ze zijn anders, durven veel en bereiken veel. Hiermee creëren ze een unieke ervaring voor jouw gasten. Ontdek deze bijzondere keten en laat je inspireren!

Accommodaties, Zakenreizen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

3 jaar geleden

Sandos Caracol meest eco-vriendelijke verblijf volgens Expedia

Sandos Caracol Eco Resort in Mexico is benoemd tot beste eco-vriendelijk verblijf door Expedia reizigers. Sandos Hotels & Resorts is trots op deze benoeming.

Expedia, het grootste online reisbureau ter wereld, heeft opmerkingen/reviews van acht miljoen ‘eco-reizigers’ bekeken en Sandos Caracol kwam daarbij als meest eco-vriendelijk verblijf uit de bus. Hiermee staat Sandos Caracol bovenaan de lijst met de beste ecologische hotels ter wereld en in de top 10 van heel Latijns-Amerika. Deze vermelding, naast duurzame praktijken en Rainforest Alliance en Travelife Gold-certificeringen, bevestigt de toewijding en vastberadenheid van Sandos Caracol om een verschil te maken in de hotelsector door een uitzonderlijke service en ecologische aanpak.

Expedia heeft ook de top 10 landen voor ecotoerisme benoemd, waarbij Mexico uitkwam op een tweede plaats.

Accommodaties, Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn