Sandos Hotels&Resorts

Onvergetelijke vakanties

Sandos Hotels & Resorts biedt negen heerlijke all-inclusive resorts, waarvan vier in Mexico en vijf in Spanje. De hotelketen staat voor differentiatie, innovatie en duurzaamheid. Ze zijn anders, durven veel en bereiken veel. Hiermee creëren ze een unieke ervaring voor jouw gasten. Ontdek deze bijzondere keten en laat je inspireren!

Accommodaties, Zakenreizen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

3 jaar geleden

Sandos bekroond met Preverisk certificering

Alle Sandos hotels en resorts in Mexico zijn bekroond met de Preverisk-certificering dankzij alle voorzorgsmaatregelen, veilige werkwijzen en zelfmanagementmethoden, die in elk van de Mexicaanse hotels wordt toegepast. Dit komt niet alleen het welzijn van gasten ten goede, maar ook hun werknemers!

Deze certificering is voorgelegd aan Sandos Cancun, Sandos Caracol, Sandos Finisterra en Sandos Playacar voor hun inspanningen om te zorgen voor strenge gezondheidsnormen op het gebied van:

  • Correcte en hygiënische omgang met voedsel
  • Waterbehandeling voor menselijk gebruik, consumptie en recreatieve doeleinden
  • Preventie en bestrijding van Legionella Pneumophila

Alle Sandos hotels in Mexico met een gedetailleerd zelfmanagementprogramma kunnen potentiële gevaren voor de gezondheid opsporen, lokaliseren en elimineren. Hierdoor is het mogelijk de voortdurende veiligheid van gasten en medewerkers van het resort te garanderen. In dit verband wees Preverisk op de grote betrokkenheid van deze hotels, helemaal van de managers tot het personeel dat betrokken is bij het implementatieproces van het Preverisk programma.

Over Preverisk
Preverisk biedt advies-, audit- en trainingsdiensten voor toerisme en restauratie. Een team van professionals is gericht op het omzetten van behoeften in concrete en effectieve oplossingen voor bedrijfsontwikkeling.

Accommodaties, Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn