afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

1 jaar geleden

RIU heropent vier hotels op de Canarische eilanden

RIU heropent nog vier hotels op de Canarische eilanden voor de komende feestdagen. De meest opvallende opening is die van Riu Palace Jandia op 5 december. Dit hotel verhoogt in categorie naar 5 sterren en biedt nieuwe faciliteiten en uitmuntende diensten aan zijn gasten op basis van halfpensioen. Naast dit hotel op Fuerteventura opent RIU nog drie hotels op de eilanden: Riu Vistamar en Riu Palace Meloneras op Gran Canaria, en Riu Arecas op Tenerife. 

De grote heropening op de Canarische eilanden in december van het Riu Palace Jandia toont een hotel dat de modernisatie heeft gericht op het comfort van zijn gasten en de efficiëntie van zijn faciliteiten. Als eerste zijn de 201 kamers en toiletten geheel gerenoveerd met een moderner en frisser uiterlijk, waardoor het ruime, lichte en comfortabele ruimtes zijn geworden voor volwassenen en families met kinderen. Ook zijn de badkamers gerenoveerd, waarbij gedacht is aan de toegankelijkheid voor de gasten, met veranderingen als de installatie van douches die de oude ligbaden vervangen.

Bovendien is er een nieuw themarestaurant toegevoegd aan het gastronomische aanbod van het hotel, ´Krystal´, een van de favorieten onder RIU-gasten vanwege de verrukkelijke fusionkeuken. Het hoofdrestaurant is volledig van imago veranderd en beschikt nu over een buitenterras voor de gasten om het hele jaar van het prettige klimaat op de Canarische eilanden te genieten. Ook in de gemeenschappelijke ruimtes is het zonneterras vergroot met uitzicht op het strand en beschikt nu over 100 ligstoelen meer.

Het hotel Riu Palace Jandia, het eerste RIU-hotel dat deze maand heropent op de Canarische eilanden, was het hotel met All-Inclusiveservice Riu Vistamar in Amadores. Op 11 december volgt Riu Arecas op Tenerife, alleen voor volwassenen, en het 5-sterrenhotel van de hotelketen op Gran Canaria, Riu Palace Meloneras, dat zijn trouwe klanten vanaf 19 december ontvangt. Met deze vier hotels stelt de hotelketen RIU tijdens de feestdagen 11 van zijn 17 vestigingen ter beschikking op de Canarische eilanden.

Voor meer informatie: www.riu.com

Accommodaties, Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn