KLM

Om je als reisagent nog beter van dienst te zijn, vind je op de Ecademy van KLM de leukste nieuwtjes, praktische informatie en het antwoord op al jouw vragen. Ga de uitdaging aan en doe mee aan JIJ&KLM Weet&Win!, waarbij je elke maand kans maakt op vliegtickets en andere leuke prijzen. Start je werkdag hier!

Airlines, Zakenreizen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

2 jaar geleden

KLM opent speciale Air&Rail-balie op Schiphol

KLM vervangt één dagelijkse verbinding tussen Brussel en Schiphol door stoelcapaciteit op de hogesnelheidstrein Thalys. Het aantal vluchten per dag is hierdoor gereduceerd van vijf naar vier. Deze stap past binnen de doelstellingen van KLM’s duurzaamheidsprogramma Fly Responsibly.
 
Er komt een speciale Sky Priority Desk voor de trein- en buspassagiers met een KLM-ticket, een zogenoemde ‘green lane’. De Air&Rail-balie is sinds 23 februari geopend. De Thalys brengt KLM-reizigers in 93 minuten van Schiphol naar station Brussel Midi en andersom.
 
Vooral Belgische reizigers maken veel gebruik van de dagelijkse verbinding tussen Brussel en Schiphol met KLM Cityhopper. Zij stappen op Schiphol over op een van de vele andere internationale vluchten die daar vertrekken.
 
Meer informatie over het reizen per trein of bus op een KLM-ticket vind je hier.
 

Airlines, Treinreizen, Zakenreizen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn