afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

1 jaar geleden
01 jun

Webinar France Excellence

Op 1 juni organiseert Atout France een virtuele Netwerkbijeenkomst ‘France Excellence’, waarbij je Franse partners één op één kunt ontmoeten die accommodaties of producten/activiteiten aanbieden van hoge kwaliteit, met een uniek of duurzaam karakter. Wie kun je o.a. ontmoeten?

Vertegenwoordigers van regio’s, departementen, steden, accommodaties, ludieke bezoeken uit heel Frankrijk. Vanaf het noorden van Frankrijk met de klok mee: Hauts-de-France (Noord-Frankrijk), Collection Bagatel – Compagnie Hôtellière de Bagatelle, Paris Marriott Champs-Elysées, Le Méridien Etoile, Propriété Caillebotte, Bourgogne-Franche-Comté, Evian Tourisme, Isère, Nice Côte d’Azur, Domaine Riberach, Atlantische Loirestreek, Chambord, Bretagne, Calvados Père Magloire Experience en Deauville.

Meer informatie over deze partners en wat zij bieden vind je hier: https://www.frankrijkvoorreisprofessionals.com/nieuws en kies dan het bovenste thema: France Excellence.

Voorlopig programma:

10u15-11u00: Online plenaire sessie met moderator Tijn Kramer (TRAVel Media Group) die met Atout France praat over actuele zaken in Frankrijk en onze Pan Europese campagne, daarna introductie van de Franse partners aan de hand van highlights

11u10-17u10: Netwerkbijeenkomst met online één op één afspraken 17u15-17u45: Start online cocktail workshop Calvados Père Magloire, als gezamenlijke feestelijke afsluiter

Deze ruime opzet geeft jou de gelegenheid om met de partners van jouw keuze afspraken in te plannen op het tijdstip dat het jou uitkomt. Je beheert immers zelf jouw agenda en geeft aan op welke tijdstippen je wel en wanneer je niet beschikbaar bent voor bijvoorbeeld (lunch)pauzes en andere verplichtingen. Het online platform waar wij mee werken wordt als gebruiksvriendelijk en efficiënt ervaren en is technisch gezien van goede kwaliteit.  

©Jessbreheret

Cocktail Workshop Calvados Père Magliore

Bij wijze van een gezellige borrel na afloop, willen wij deze virtuele bijeenkomst samen feestelijk afsluiten met een korte online cocktailworkshop georganiseerd en aangeboden door Calvados Père Magloire. Start is om 17u15 en het zal een half uurtje duren, de benodigdheden worden per post toegestuurd. Zowel de Franse partners als de Nederlandse deelnemers zijn uitgenodigd, dus de uitleg zal in het Engels zijn (maar degene die de workshop geeft spreekt ook Nederlands).

Doe je mee en proost je samen met ons op een goede zomer?

Stuur ons dan per mail (jojanneke.kramer@atout-france.fr) het adres toe waarop Iris Meilink van Calvados Père Magloire de cocktail box toe kan sturen per post. Zij stuurt later ook de link toe om deel te nemen.

Voor wie: touroperators, zelfstandige reisadviseurs én MICE specialisten

Aanmelden? Klik dan hier! 
(openen met Google Chrome) en kies dan ‘professional’. Het is handig om het wachtwoord te onthouden (of ergens te noteren). Vervolgens maak je jouw profiel aan door jouw gegevens en andere informatie in te vullen. Hoe vollediger het profiel, hoe beter.

Klik op ‘agenda’ om de tijden aan te geven dat je niet beschikbaar bent (bijvoorbeeld voor een lunchpauze). Ook kun je in ‘Agenda’ achter de openings sessie op ‘attend’ klikken om die toe te voegen aan jouw agenda. 

Afspraken inplannen

Op 18 mei werden de agenda’s opengezet en dus nu kun je afspraken gaan inplannen. Dat is ook het moment dat je de profielen kunt zien van de Franse partners. Je kunt zelf een partner kiezen waar je afspraak mee wilt maken en de partners kunnen jou ook benaderen. Deze afspraken kun je accepteren of weigeren, vergeet er dus alsjeblieft niet op te reageren.

Opmerking: automatische informatieve berichten die van het platform gestuurd worden kunnen evt in de spambox terecht kunnen komen, het is aan te raden om die in de gaten te houden.

Mocht je problemen ondervinden bij het inschrijven of afspraken inplannen, laat het ons dan weten door te mailen naar jojanneke.kramer@atout-france.fr

Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn