afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

1 jaar geleden
14 jan

Virtual Travel Congress

Om het nieuwe jaar traditiegetrouw met elkaar te kunnen starten, houdt Vakantiebeurs op donderdag 14 januari 2021 een virtueel Travel Congress. Uiteraard met volop aandacht voor de belangrijkste lessons learned naar aanleiding van de COVID-19-crisis, die ze voor zoveel mogelijk reisprofessionals toegankelijk wil maken. Daarom zijn tickets gratis en vanaf nu beschikbaar via de website van het Travel Congress. Ben jij erbij?

De line-up van het online Travel Congress is bekend en is bijzonder veelbelovend! Een kleine greep uit het programma:

  • Ap Dijksterhuis met "Focus op strategie in de nieuwe werkelijkheid"
  • Omdenken en anders werken. De laatste maatschappelijke trends en ontwikkelingen veranderen de werkcultuur in de reis- wereld. Danielle Braun gaat in op het thema Human Capital.
  • Marketing & communicatie in tijden van Corona. Wouter Blok bespreekt de impact op het marketing- & communicatiebeleid in deze nieuwe werkelijkheid.
  • Joris van Zoelen over de maatschappelijke waarde van toerisme.

Je kunt het Travel Congress gratis (digitaal) bezoeken. 

Registreer je gratis via deze link

De nieuwe werkelijkheid

2020 Is een historisch reisjaar geworden, maar niet op de manier zoals we graag hadden gewild. Op dit moment leven we in een nieuwe werkelijkheid. Het zijn onzekere tijden waarin organisaties gedwongen worden om keuzes te maken zonder over alle informatie te beschikken.Organisaties die snel kunnen schakelen en duurzaamheid hierin meenemen zijn frontrunners in de huidige maatschappij.

Wat zijn de belangrijkste factoren die succes van mislukking onderscheiden? Hoe reis je van ‘do less harm’ naar ‘do good’? Hoe bespoedigt de reissector nu haar herstel? Wat is de impact op het marketing- & communicatiebeleid in deze nieuwe werkelijkheid? Tijdens het interactieve, online programma delen sprekers van binnen en buiten de reisbranche hun aanpak en innovatieve concepten op het gebied van marketing & communicatie, strategie, human capital en duurzaamheid. 

Laten we juist nu elkaar (digitaal) ontmoeten. Luisteren, leren van en mét elkaar, inspireren en elkaar motiveren om de toekomst met vertrouwen in te gaan. Een digitaal bezoek aan het Travel Congress 2021 geeft je vertrouwen én inspiratie. We gaan gezamenlijk op zoek naar de toekomst van de sector, toerisme en reizen. Samen geven we de nieuwe werkelijkheid vorm. 

Bekijk het programma

Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn