Alles over Spanje

Zonovergoten Spanje biedt werkelijk voor ieder wat wils. De ellenlange kust met heerlijke stranden, de prachtige steden en schilderachtige dorpen vol culturele highlights, het aangename klimaat en de temperamentvolle bevolking, die altijd in is voor een feestje. Ontdek de vele gezichten van Spanje en vergroot jouw kennis over één van de meest populaire vakantiebestemmingen onder Nederlanders.

Ontdek Spanje... laat je inspireren door alle informatie op deze Ecademy!

 

Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

2 jaar geleden
29 okt

Meet in Spain Roadshow Nederland

Het Spain Convention Bureau en het Spaans Verkeersbureau nodigen je uit voor een avondevent vol inspiratie op 29 oktober in Amsterdam. Kom netwerken met onze partners uit Barcelona, Benidorm, Bilbao, Elche, Gran Canaria, Madrid, Málaga, Murcia, Salamanca, San Sebastián, Sevilla, Sitges en Valencia.  Wij vertellen je meer over de aanwezige bestemmingen maar ook over verrassende plekjes voor een volgende meeting of incentive. 

Proef

Proef van Spanje, de eeuwenoude geschiedenis en de moderne topinfrastructuur. Leg de lippen aan een traditionele porrón om alvast in de stemming te komen, volg onze boeiende presentaties, netwerk met de aanwezige partners tijdens de workshop en geniet van een heerlijk walking dinner.

Wat mag je verwachten?

​Tijdens dit event ontdek je hoe het Spain Convention Bureau jou kan helpen om tijd en geld te besparen. Je krijgt nieuwe inzichten in het meeting & incentive aanbod van Spanje met alle info over de sterkste troeven maar ook over verrassende plekken en productinnovaties. 

Verfijnd
​Niet minder dan 13 conventiebureaus kijken er naar uit om jou te ontmoeten. Elk van hen zal je meenemen in de ins en outs van hun bestemming tijdens interessante presentaties en één-op-één gesprekken. Tijdens een opwarmsessie probeer je de wijn in de mond te gieten tijdens een traditionele porrón workshop. Plezier verzekerd! Zo brengen we de smaakpapillen op gang en kom je meteen in de juiste stemming. Na de presentaties en workshop geniet je van een verfijnde walking dinner. 

Programma

  • 18:00 - 18:30 Verwelkoming met hapje en drankje
  • 18:30 - 19:15 Leuke porrón wijnworkshop en contacten met de partners
  • 19:15 - 20:30 Inspirerende korte presentaties door de aanwezige bestemmingen en workshop
  • 20:30 - 22:00 Verfijnde walking dinner en netwerken

INFO:

Hotel Arena, 's-Gravesandestraat 55, 1092 AA Amsterdam

Een rijke historie en prachtige ligging,  dat maakt Hotel Arena zo uniek. Eén van de meest bijzondere hotels in Amsterdam te midden van het groen. Het monumentaal pand vormt een oase van rust, in het centrum van de stad. 

KIJK HIER VOOR MEER INFO EN AANMELDEN

    

 

Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn