KLM

Om je als reisagent nog beter van dienst te zijn, vind je op de Ecademy van KLM de leukste nieuwtjes, praktische informatie en het antwoord op al jouw vragen. Ga de uitdaging aan en doe mee aan JIJ&KLM Weet&Win!, waarbij je elke maand kans maakt op vliegtickets en andere leuke prijzen. Start je werkdag hier!

Airlines, Zakenreizen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

KLM 100 jaar - To more memories together

Laatste toevoegingen:

KLM onthult 100ste Delfts Blauwe huisje

100 jarig bestaan KLM
Vandaag vierde KLM, als oudste internationale luchtvaartmaatschappij ter wereld, haar honderdste verjaardag. Het spectaculaire evenement werd bijgewoond door minister Wopke Hoekstra van Financiën. Daarnaast waren er klanten, relaties, Air France-KLM directie en KLM’ers uit verschillende(...)
Lees verder

‘Loyale klanten en goed personeel’

KLM 100 jaar
Bedrijven kunnen alleen 100 jaar worden als je twee dingen hebt: loyale klanten en goed personeel. Dat zegt KLM-topman Pieter Elbers in een speciale uitgave van TravMagazine over 100 jaar KLM. De honderdste verjaardag van onze nationale carrier wordt komende maandag officieel gevierd. Op de(...)
Lees verder

KLM en Microsoft werken samen aan duurzame luchtvaart

KLM en Microsoft hebben in Washington een intentieverklaring ondertekend om de mogelijkheden tot samenwerking op het gebied van duurzame luchtvaart te onderzoeken. De overeenkomst bevat ook een commitment om Sustainable Aviation Fuel (SAF) aan te kopen. Sustainable Aviation Fuel(...)
Lees verder

‘Nachtwacht-wijnen’ bij KLM

In 2019 viert KLM haar honderdste verjaardag en eert het Rijksmuseum de 350ste sterfdag van Rembrandt van Rijn tijdens het Jaar van Rembrandt. Deze twee belangrijke mijlpalen vieren KLM en het Rijksmuseum samen met het uitbrengen van vijf unieke ‘Nachtwacht-wijnen’. Op ieder etiket is een(...)
Lees verder