Frans Bureau voor Toerisme

Bij het Frans Bureau voor Toerisme kun je terecht voor alle toeristische informatie over Frankrijk. Het verkeersbureau helpt je graag om de ideale vakantie voor jouw klant samen te stellen. Op deze Ecademy vind je alle informatie over verschillende regio's in Frankrijk, populaire vakantiethema's, golf, overzeese gebiedsdelen, vervoer naar Frankrijk en alles over wintersportmogelijkheden. Bekijk ook de sales manuals, tips en filmpjes op ons YouTube-kanaal, om de klant te inspireren.

Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Ontdek alles over de wintersport in Frankrijk

Van informatie over sneeuwzekerheid, tot faciliteiten voor kinderen en alle wintersportplaatsen op een rij.
Je vindt het allemaal hier


Bekijk ook de volgende video...

 

Laatste toevoegingen:

Geslaagde mice meeting Atout France

Atout France heeft maandag 1 juli een gezellige en geslaagde mice-meeting in het Amsterdamse Hotel Arena. Nederlandse reisprofessionals kwamen naar de meeting om kennis te maken met een goed dozijn Franse partners. Een leuke avond op een mooie locatie met educatie, een walking dinner en(...)
Lees verder

Vercors - een nieuwe Franse bestemming uitgelicht

De Vercors, in het zuidoosten van Frankrijk, is een wereld op zich. De natuur is hier nauw verbonden met het dagelijks leven. Waar je ook kijkt, zie je de bergen van dit massief dat een soort vesting lijkt te vormen in de uitlopers van de Alpen. Je komt er de meest bijzondere rotsformaties(...)
Lees verder